Ge­pof­te aard­ap­pel met ro­mi­ge gar­na­len

(20)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
3 20

Ingrediënten

Keukenspullen
  • barbecue

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Steek de barbecue aan. Dep de aardappelen droog met keukenpapier. Wikkel elke aardappel in een stuk aluminiumfolie. Leg ze ca. 30 min. tussen de houtskool van de barbecue. Keer regelmatig. De aardappelen zijn gaar als je er gemakkelijk een satéstokje kunt insteken en uithalen. Zet een pan met water op en kook de groente in 12 min. beetgaar. Roer de roomkaas los met de melk en peper en zout naar smaak. Meng de garnalen erdoor. Kruis de aardappelen in en druk ze iets open. Zet de aardappelen op 4 borden, schep de garnalen erin en garneer met bieslook. Serveer met de groente.

video

Aard­ap­pel pof­fen

Instructievideo - 01:01 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 375 kcal
  • eiwit 22 g
  • koolhydraten 45 g
  • vet 12 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2006 week 28-29

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.