Sand­wi­ches met ma­kreel

(35)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
4 35

Ingrediënten

Keukenspullen
  • satéstokjes

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Brood roosteren. Vel van makreel verwijderen. Tomaten en komkommer wassen en in plakjes snijden. Van brood 1 snee met ketchup besmeren en met sla, tomaat en makreel beleggen. Met 1 snee brood afdekken, deze opnieuw beleggen en met derde snee afdekken. Sandwiches diagonaal halveren en met prikker vastzetten. Van olie, azijn, zout en peper dressing maken. Rest van tomaat, komkommer en dressing mengen en bij sandwiches serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 515 kcal
  • eiwit 22 g
  • koolhydraten 54 g
  • vet 23 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2006 week 26-27

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.