Ge­vul­de pa­pri­ka's met to­ma­ten­brood

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 655 kcal voedingswaarden
    • 10 min. bereiden
    • 20 min. wachten
(25)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
mediterraan hoofdgerecht 4 personen
3 25

Ingrediënten

Keukenspullen
  • ovenschaal inhoud ca. 2 liter, ingevet

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven op 200 °C voorverwarmen. Ui en teentje knoflook pellen en snipperen. Tomaten wassen en in blokjes snijden. Paprika's wassen, halveren en van zaadlijsten ontdoen. Paprika's in ovenschaal leggen. Tofu, tomaat, ui en gesnipperde knoflook mengen en met zout en peper op smaak brengen. Mengsel in paprika's scheppen en met helft van olie besprenkelen. In ca. 20 min. in oven bakken. Brood in plakjes snijden. Teentje knoflook boven rest van olie uitknijpen en brood met knoflookolie besprenkelen. Laatste 5 min. in oven bruinbakken. Paprika's over vier borden verdelen en met brood serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 655 kcal
  • eiwit 28 g
  • koolhydraten 53 g
  • vet 37 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2006 week 26-27

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.