Ro­mi­ge man­go-cho­co­la­de­mous­se

(81)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
nagerecht 4 personen
3 81

Ingrediënten

Keukenspullen
  • ijscoupes
  • foodprocessor of staafmixer

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Schil van limoen raspen. Limoen uitpersen. Mango met limoenschil en 1 el limoensap pureren. Slagroom met suiker stijf kloppen. Helft slagroom door mangopuree scheppen. Helft romige mango over vier ijscoupes verdelen. Hierop helft chocolademousse scheppen. Vervolgens rest van romige mango en chocolademousse erover verdelen. Met rest van slagroom en munt garneren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 425 kcal
  • eiwit 7 g
  • koolhydraten 45 g
  • vet 24 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2006 week 26-27

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.