Spi­na­zie­sa­la­de met spek­jes en aard­ap­pel

(33)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 33

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Aardappels schillen, in blokjes snijden en 5 min. koken. Ui pellen en snipperen. In koekenpan margarine verhitten en aardappelblokjes met ui 15 min. bakken. In andere koekenpan spekreepjes knapperig bakken. In pan ruime hoeveelheid water met eieren aan de kook brengen. Als water kookt, eieren nog 8 min. koken. Eieren laten schrikken onder koud water, pellen en in plakjes snijden. Tomaten wassen en in partjes snijden. Tomaten, spinazie en dressing mengen en over vier borden verdelen. Met ei garneren. Spekjes, aardappelblokjes en ui door elkaar scheppen en bij salade serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 525 kcal
  • eiwit 24 g
  • koolhydraten 38 g
  • vet 39 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2006 week 26-27

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.