Fris­se sa­la­de met wit­te kaas en crou­tons

(25)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 25

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Ciabatta volgens gebruiksaanwijzing afbakken. Uien pellen en in zessen snijden. Helft van olie in koekenpan verhitten en uien 15 min. op matig vuur bakken tot ze bruin zijn. Komkommer wassen en met kaasschaaf in dunne plakken schaven. Tomaten wassen en in stukjes snijden. IJsbergsla over vier borden verdelen. Komkommer en tomaat op sla leggen. Van rest van olie, azijn, zout en peper dressing roeren. Dressing over salade verdelen. Kaas en uien over sla verdelen. Met croutons garneren. Met brood serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 540 kcal
  • eiwit 18 g
  • koolhydraten 53 g
  • vet 29 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2006 week 26-27

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.