Broc­co­li­scho­tel met kip­fi­let Ken­tuc­ky

(18)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 18

Ingrediënten

Keukenspullen
  • ovenschaal inhoud ca. 2 liter, ingevet

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven op 200 °C voorverwarmen. In pan aardappelschijfjes 6 min. koken. In andere pan broccoli 3 min. voorkoken. In ovenschaal aardappelschijfjes leggen, met broccoliroosjes bedekken, met zout en peper bestrooien. Kaas over broccoli strooien en schotel in midden van oven in 15 min. laten kleuren. In koekenpan margarine verhitten en vlees in 4 min. aan beide zijden bruinbakken. Kipfilet met ovenschotel serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 560 kcal
  • eiwit 37 g
  • koolhydraten 32 g
  • vet 31 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2006 week 26-27

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.