Pe­sto­kip met ra­ta­touil­le-rijst

(40)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 40

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Rijst volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Ui en knoflook (uit pakket) pellen en fijnsnijden. Rest van groente (uit pakket) schoonmaken en in blokjes snijden. Kipfilets in de lengte doorsnijden en met pesto insmeren. In braadpan helft van olie verhitten en kipfilet in 10 min. bruin en gaar bakken. In wok rest van olie verhitten en groente 8 min. roerbakken. Met zout en peper op smaak brengen. Rijst met groente en tijm mengen en met bakvet besprenkelen. Kipfilet op rijst serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 595 kcal
  • eiwit 28 g
  • koolhydraten 63 g
  • vet 26 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2006 week 26-27

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.