Me­di­ter­raan vi­s­pan­ne­tje

Heel snel iets op tafel kunnen zetten? Dit stoofgerecht kost je maar 15 minuten!

(157)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
mediterraan hoofdgerecht Heel snel iets op tafel kunnen zetten? Dit stoofgerecht kost je maar 15 minuten! 4 personen
3 157

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verhit de olijfolie in een braadpan en bak de groenten 3 minuten. Voeg de tomatenblokjes en het water toe. Breng op smaak met peper en zout en breng het geheel op matig vuur aan de kook.
  2. Verdeel de zeewolffilet in grove stukken. Bestrooi peper en eventueel zout. Leg de vis in de saus en stoof hem met de deksel schuin op de pan in 6-8 minuten zachtjes gaar. Snijd de peterselie. Schep het gerecht in kommen en bestrooi met de peterselie. Lekker met stevige hompen maïsbrood.

variatietip:

Vervang de groentemix door een gesnipperde grote ui en een rode paprika in stukjes.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 275 kcal
  • eiwit 34 g
  • koolhydraten 9 g
  • vet 12 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Mediterraan vispannetje

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Me­di­ter­raan vi­s­pan­ne­tje

1
1
  • 2 el olijfolie
  • 400 g Italiaanse roerbakmix
  • 390 g tomatenblokjes met knoflook
  • 200 ml water

Verhit de olijfolie in een braadpan en bak de groenten 3 minuten. Voeg de tomatenblokjes en het water toe. Breng op smaak met peper en zout en breng het geheel op matig vuur aan de kook.

2
2
  • 500 g zeewolffilets
  • 4 el verse peterselie

Verdeel de zeewolffilet in grove stukken. Bestrooi peper en eventueel zout. Leg de vis in de saus en stoof hem met de deksel schuin op de pan in 6-8 minuten zachtjes gaar. Snijd de peterselie.

3
3

Schep het gerecht in kommen en bestrooi met de peterselie. Lekker met stevige hompen maïsbrood.

variatietip:

Vervang de groentemix door een gesnipperde grote ui en een rode paprika in stukjes.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.