Sa­la­de met wor­tel en no­ten

(92)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
frans hoofdgerecht 2 personen
3 92

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Kook de bospeen in ruim kokend water in 4-5 minuten en de sugarsnaps in 2-3 minuten beetgaar en giet ze af. Schil de avocado, verwijder de pit en snijd het vruchtvlees in lange plakken. Halveer de plakken. Klop in een ruime schaal het citroensap met de citroenrasp, mosterd, olie en peper naar smaak tot een dressing. Schep de bospeen, sugarsnaps en avocado erdoor en laat ze 5 minuten staan. Was en droog de romainesla en snijd de bladeren in grove repen. Schep de sla en rucola luchtig door de dressing met groenten. Verdeel de salade over diepe borden. Rooster de walnoten in een droge koekenpan goudbruin en verdeel ze over de salade.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 400 kcal
  • eiwit 8 g
  • koolhydraten 10 g
  • vet 36 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.