Man­go­sor­bet met si­naas­ap­pel

  • nagerecht
  • 6 personen
  • 90 kcal voedingswaarden
    • 10 min. bereiden
    • 1 uur wachten
(17)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
nagerecht 6 personen
3 17

Ingrediënten

Keukenspullen
  • ijsbolletjeslepel

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Schil de sinaasappels dik en verwijder alle witte schilletjes. Snijd de sinaasappel in 12 dunne plakken, besprenkel ze met likeur en laat ze in de koelkast circa 1 uur door en door koud worden. Was de appel, verwijder het klokhuis en snijd het vruchtvlees in dunne partjes. Leg op elk bord een plak sinaasappel en leg de appelpartjes eroverheen. Schep er een flinke bol sorbetijs op en dek deze af met een plak sinaasappel. Serveer direct.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 90 kcal
  • eiwit 0 g
  • koolhydraten 21 g
  • vet 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.