Sar­di­nes met olij­ven

(13)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans borrelhapje 4 personen
3 13

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Snijd de schil dik van de limoen, tot op het vruchtvlees en snijd daarna met een scherp mesje de partjes tussen de vliezen uit. Snijd de partjes limoen in stukjes. Snijd de sardinefilets in de lengte doormidden en schep de filets om met de stukjes limoen en de olijven. Bestrooi met peper naar smaak. Serveer de sardines in een klein schaaltje met wat prikkertjes.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 100 kcal
  • eiwit 4 g
  • koolhydraten 1 g
  • vet 9 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.