Krui­di­ge vis op een aard­ap­pel­bed­je

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 460 kcal voedingswaarden
    • 15 min. bereiden
    • 20 min. wachten
(22)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
3 22

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Vis in magnetron in ca. 7 min. ontdooien. Oven voorverwarmen op 225 °C. Aardappels schillen en in dunne plakjes snijden. Plakjes over bakplaat verdelen, met zout en peper bestrooien en met 4 el margarine bestrijken. Aardappels 10 min. in midden van oven zetten. Vis met zout, peper en viskruiden bestrooien. Vis op aardappels leggen, met rest van margarine bestrijken en nog 10 min. in oven bakken. Bospeen schoonmaken, stukje groen eraan laten zitten, in 8 min. beetgaar koken. Laatste 4 min. doperwten toevoegen. Vis met aardappels en groente serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 460 kcal
  • eiwit 24 g
  • koolhydraten 48 g
  • vet 19 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2006 week 24-25

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.