Pi­ta's met kip en hum­mus

(58)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
mediterraan hoofdgerecht 4 personen
3 58

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven op 220 °C voorverwarmen. Kip in blokjes snijden en met zout en peper bestrooien. Paprika schoonmaken en in stukjes snijden. Ui en knoflook pellen en snipperen. Van 3 el olie, knoflook, azijn, zout en peper dressing roeren en met ijsbergsla mengen. In koekenpan rest van olie verhitten. Kip 8 min. bakken. Ui en paprika toevoegen en 2 min. meebakken. Mengsel met zout en peper pittig op smaak brengen. Shoarmabroodjes 6-8 min. in oven afbakken. Broodjes met kip-paprikamengsel en houmous vullen. Met ijsbergsalade serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 730 kcal
  • eiwit 33 g
  • koolhydraten 58 g
  • vet 41 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2006 week 24-25

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.