Pas­ta met tar­taar en cham­pig­non-broc­co­li­saus

(94)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 94

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Pasta volgens gebruiksaanwijzing koken. Champignons schoonvegen en in plakjes snijden. Broccoli in roosjes snijden, steel in plakjes snijden. In braadpan olie verhitten en tartaar in 3 min. rulbakken. Champignons en broccoli toevoegen en 7 min. meebakken. Strooibouillon en slagroom toevoegen en saus door en door verhitten. Peterselie fijn knippen. Pasta met champignonsaus serveren en met peterselie en peper bestrooien.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 690 kcal
  • eiwit 35 g
  • koolhydraten 75 g
  • vet 28 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2006 week 24-25

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.