Spa­ghet­ti met Va­less en pijn­boom­pit­ten

(12)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 12

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Spaghetti volgens gebruiksaanwijzing koken. Tomaten wassen en halveren. Knoflook pellen en snipperen. Basilicumblaadjes in reepjes snijden. Pijnboompitten in droge koekenpan met antiaanbaklaag roosteren. In tweede koekenpan 2 el olie verhitten en filets in 4 min. gaar en goudbruin bakken. In andere koekenpan rest van olie verhitten en op laag vuur knoflook 1 min. fruiten. Tomaatjes toevoegen en 2 min. meebakken. In grote schaal tomaten, knoflookolie en spaghetti mengen. Spaghetti met basilicum en pijnboompitten bestrooien en met filets serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 600 kcal
  • eiwit 26 g
  • koolhydraten 61 g
  • vet 29 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2006 week 24-25

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.