Cap­pel­let­ti met pa­pri­kasaus en ha­zel­no­ten

(14)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 2 personen
3 14

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

In pan ruim kokend water met zout aan de kook brengen. Hierin cappelletti in 3 à 4 minuten gaar koken. Hazelnoten grof hakken en in droge koekenpan goudbruin roosteren. In pan paprika zachtjes verwarmen. Cappelletti afgieten. Sla over twee borden verdelen. Pasta erop scheppen. Over pasta 3 à 4 el paprikasaus scheppen. Bestrooien met geroosterde hazelnoten. Kaasblokjes erboven verkruimelen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 730 kcal
  • eiwit 25 g
  • koolhydraten 72 g
  • vet 37 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.