To­nijn­sa­la­de met bal­sa­mi­co­dres­sing

(12)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 12

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Tonijn volgens gebruiksaanwijzing ontdooien. Aardappels schillen, in blokjes snijden en in 15 min. gaarkoken. Sperziebonen in 6 min. beetgaar koken. Ui pellen en snipperen. Tomaten wassen en in partjes snijden. Tomaten, ui en dressing door elkaar scheppen. Tonijn met zout en peper bestrooien. In koekenpan olie verhitten en tonijn in 4 min. bruin en gaar bakken. Sperziebonen en aardappels door tomaten scheppen. Met zout en peper op smaak brengen. Salade over vier borden verdelen. Tonijn erop leggen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 575 kcal
  • eiwit 28 g
  • koolhydraten 42 g
  • vet 33 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2006 week 22-23

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.