Groen­te­soep met ka­bel­jauw

(34)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
3 34

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven op 220 °C voorverwarmen. In soeppan olie verhitten en soepgroente 2 min. fruiten. Soepbasis en 1 liter water erbij schenken. Vis toevoegen, soep aan de kook brengen en 10 min. zachtjes koken. Laatste 2 min. boontjes door soep roeren. Brood volgens gebruiksaanwijzing afbakken. Knoflook boven boter uitpersen en goed doorroeren. Met zout en peper op smaak brengen. Soep met brood en knoflookboter serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 510 kcal
  • eiwit 31 g
  • koolhydraten 51 g
  • vet 20 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2006 week 22-23

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.