Kalfs­schnit­zel­spies met aard­ap­pel­schijf­jes

(5)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 5

Ingrediënten

Keukenspullen
  • spiesen

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Paprika schoonmaken en in stukken snijden. Champignons schoonvegen. Kalfsschnitzel in blokjes snijden. In koekenpan 3 el olie verhitten en aardappelschijfjes bakken. Sla schoonmaken en met dressing mengen. Groente en vlees om en om aan spiesen rijgen. Met peper en zout bestrooien. Spiesen met rest van olie bestrijken. In grillpan of op barbecue in 3-4 min. rondom grillen tot vlees van buiten bruin en van binnen rosé is. Spiesen met aardappelschijfjes, sla en knoflooksaus serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 680 kcal
  • eiwit 26 g
  • koolhydraten 47 g
  • vet 44 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2006 week 22-23

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.