Sa­la­de met cran­ber­ry­pa­té-toast

(21)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 21

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Brood roosteren. Sla schoonmaken, in stukken scheuren, wassen en goed drogen. Paprika schoonmaken en in reepjes snijden. Ui pellen en in dunne ringen snijden. Pijnboompitten in droge koekenpan met antiaanbaklaag roosteren. Brood met paté besmeren en diagonaal halveren. Op ieder halve boterham lepel compote scheppen. Sla, rucola, ui en dressing door elkaar scheppen. Salade over vier borden verdelen en met paprika en pijnboompitten garneren. Met cranberrypaté-toast serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 730 kcal
  • eiwit 21 g
  • koolhydraten 73 g
  • vet 40 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2006 week 22-23

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.