Var­kens­fi­let met biet

(9)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands bijgerecht 12 stuks
4 9

Ingrediënten

Keukenspullen
  • satéstokjes

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Meng de helft van het citroensap met 3 eetlepels olijfolie, de komijn en zout en peper. Snijd elk filetlapje in zes stukken en schep door dit mengsel. Marineer 15 min. Snijd de bieten in grove stukken en rijg ze om en om met de stukken filet aan de stokjes. Bestrijk de spiezen met olie en rooster ze op de barbecue in 10-12 minuten gaar.

Voedingswaarden (per stuk)
  • energie 370 kcal
  • eiwit 31 g
  • koolhydraten 6 g
  • vet 25 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.