Sho­ar­ma­brood­je met ve­ga­bal­le­tjes

(20)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
mediterraan borrelhapje 8 personen
3 20

Ingrediënten

Keukenspullen
  • frituurpan

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Verhit de frituurolie en verwarm de oven voor op 225 °C. Rasp de komkommers met een grove rasp (of snijd ze in plakken) en schep ze om in een kom met de yoghurt, de mayonaise, dille en knoflook. Verdeel de balletjes in 3-4 porties en frituur ze per portie in 3 minuten gaar. Verwarm de shoarmabroodjes volgens de aanwijzing op de verpakking. Snijd ze daarna open. Schep nu in elk broodje wat komkommersalade en 3 of 4 balletjes.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 575 kcal
  • eiwit 29 g
  • koolhydraten 56 g
  • vet 26 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.