Vis­scho­tel met aard­ap­pel­pu­ree

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 530 kcal voedingswaarden
    • 10 min. bereiden
    • 20 min. wachten
(95)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
3 95

Ingrediënten

Keukenspullen
  • ovenschaal

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Verhit in een koekenpan 2 eetlepels olijfolie en bak al roerend op hoog vuur de courgette, tomaat en knoflook tot deze lichtbruin zijn. Roer de crème fraîche erdoor en laat het geheel even afkoelen. Verwarm de oven voor op 200 °C. Vet de ovenschaal in met een lepel olijfolie en verdeel de helft van de puree over de schaal. Schep hier het courgettemengsel op, meng de zalm met de ringetjes bosui en verdeel dit over het groentemengsel. Schep de rest van de puree eroverheen, sprenkel er nog een eetlepel olijfolie over en plaats het gerecht 20 minuten in de oven.

Tip:

Lekker met een groene salade.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 530 kcal
  • eiwit 31 g
  • koolhydraten 24 g
  • vet 36 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.