Oven­scho­tel met an­sjo­vis en moz­za­rel­la

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 520 kcal voedingswaarden
    • 25 min. bereiden
    • 25 min. wachten
(40)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
mediterraan hoofdgerecht 4 personen
3 40

Ingrediënten

Keukenspullen
  • ovenschaal (20 x 25 cm), ingevet

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven op 200 °C voorverwarmen. Tomaten wassen en in halve plakken snijden. Paprika's en ui schoonmaken en in halve ringen snijden. Mozzarella en ansjovis laten uitlekken. Mozzarella halveren. Paprika, tomaat en ui in ingevette ovenschaal leggen en met zout en peper bestrooien. Kaas en ansjovis erover verdelen. Schotel in midden van oven in 25 min. gaar laten worden. Boterhammen roosteren, diagonaal doorsnijden en met boter serveren bij ovenschotel.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 520 kcal
  • eiwit 24 g
  • koolhydraten 50 g
  • vet 25 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2006 week 20-21

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.