Gnoc­chi met kal­koen­worst­jes en to­ma­ten­saus

(22)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 22

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Gnocchi volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Ui en knoflook pellen en snipperen. Worst in stukjes van ca. 2 cm snijden. In braadpan olie verhitten en ui en knoflook 2 min. fruiten. Worst toevoegen en 3 min. meebakken. Tomaten toevoegen en saus 10 min. zachtjes koken. Laatste minuut sperziebonen meewarmen. Kaas raspen. Saus met zout en peper op smaak brengen. Gnocchi over vier borden verdelen. Saus erop scheppen en met kaas bestrooien. Lekker met plakjes komkommer.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 660 kcal
  • eiwit 30 g
  • koolhydraten 81 g
  • vet 24 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2006 week 20-21

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.