Ge­hakt­bal­le­tjes met pu­ree en ra­ta­touil­le

(16)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 16

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Groenten uit ratatouille-pakket schoonmaken en in stukjes snijden. Stukjes groene paprika apart houden. In braadpan 3 el olijfolie verhitten en groenten 2 min. fruiten. Vuur zachter draaien en groenten 10 min. laten pruttelen. In koekenpan rest van olie verhitten en groene paprika 3 min. fruiten. Puree volgens gebruiksaanwijzing bereiden. In pan 250 ml water aan de kook brengen, juspoeder erdoor roeren en 1 min. doorkoken. Gehaktballetjes 1-2 min. in magnetron op 700 watt verwarmen. Groene paprika door puree scheppen. Ratatouille met zout en peper op smaak brengen. Gehaktballetjes met puree, jus en ratatouille serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 600 kcal
  • eiwit 19 g
  • koolhydraten 50 g
  • vet 36 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2006 week 20-21

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.