Kaas­schnit­zels met ru­co­la-to­ma­ten­stamp­pot

(62)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
3 62

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

In koekenpan met antiaanbaklaag kaasschnitzels zonder vet 7 min. op zacht vuur bakken. Tomaten wassen en in parten snijden. Zaadjes verwijderen en vruchtvlees in blokjes snijden. Uien pellen en snipperen. Puree volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Tomaten, uien en grootste deel van rucola door puree scheppen en even goed doorwarmen. Stamppot met rest van rucola garneren, met olijfolie besprenkelen en met kaasschnitzels serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 610 kcal
  • eiwit 18 g
  • koolhydraten 64 g
  • vet 31 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2006 week 18-19

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.