War­me aard­ap­pel­sa­la­de met sar­dien­tjes

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 510 kcal voedingswaarden
    • 20 min. bereiden
    • 20 min. wachten
(15)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
mediterraan hoofdgerecht 4 personen
3 15

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven op 220 °C voorverwarmen. Aardappels schoonboenen en in dunne parten snijden. Aardappels 5 min. koken en afgieten. Paprika's schoonmaken en in parten snijden. Courgettes schoonmaken en in parten snijden. Aardappel- en groentepartjes over bakplaat uitspreiden en besprenkelen met olijfolie. Partjes in 20 min. gaar en bruin bakken. Af en toe omscheppen. Sardines laten uitlekken. Aardappels en groenten over vier borden verdelen. Bestrooien met zout en peper. Sardines erop rangschikken.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 510 kcal
  • eiwit 21 g
  • koolhydraten 50 g
  • vet 25 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2006 week 18-19

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.