As­per­ge­o­me­let met ham en aard­ap­pels

(57)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
4 57

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Asperges dun schillen en houtachtige uiteinden afsnijden. Asperges in stukken van 4 cm snijden, in 8 min. gaarkoken en laten uitlekken. Aardappelschijfjes volgens gebruiksaanwijzing verwarmen in magnetron. Eieren met zout en peper loskloppen. Ham in reepjes snijden. Bieslook fijnknippen. In koekenpan 3 el margarine verhitten en 4 omeletten bakken. Deze warm houden. Saus met rest van margarine volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Grootste deel hamreepjes door saus roeren. Helft bieslook door aardappels mengen. Rest van bieslook door asperges mengen. Omeletten over vier borden verdelen. Asperges erop scheppen en omelet dichtvouwen. Saus erover schenken en met rest hamreepjes garneren. Met aardappelschijfjes serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 480 kcal
  • eiwit 26 g
  • koolhydraten 38 g
  • vet 26 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2006 week 18-19

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.