Ome­let­punt­jes met ba­si­li­cum

(43)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
mediterraan borrelhapje 6 personen
3 43

Ingrediënten

Keukenspullen
  • cocktailprikkers

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Klop de eieren los met de knoflook en zout en peper naar smaak. Verhit in een koekenpan met antiaanbaklaag een eetlepel olie. Schenk de helft van het eiermengsel erbij, verdeel het mengsel over de bodem en bak de omelet in 3-5 minuten gaar. Laat de omelet uit de pan op een bord glijden en bak er nog een met de rest van het ei. Snijd elke omelet in 6 punten. Leg op het brede deel van elke ei-driehoek een blaadje basilicum en een klein beetje tomatentapenade, vouw de punt van elke driehoek om en steek hem vast met een prikker.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 145 kcal
  • eiwit 6 g
  • vet 13 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.