Ka­bel­jauw met broc­co­li en noe­dels

(68)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
thais hoofdgerecht 4 personen
3 68

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Kook de broccoli 5 minuten in ruim kokend water met zout. Kook de mie volgens de aanwijzing op de verpakking beetgaar. Schep de kabeljauw, surimi, Thaise curry, kokosmelk en sambal door elkaar en verwarm het mengsel 6-8 minuten in de magnetron op 600 watt. Schep de curry na enkele minuten een keer om. Laat de mie in een vergiet uitlekken. Verhit de olie in een wok en roerbak de uipartjes 1-2 minuten. Schep de broccoliroosjes erbij en roerbak ze 2-3 minuten mee. Schep de mie erdoor en verwarm alles al omscheppend tot de mie door en door heet is. Breng op smaak met een scheutje sojasaus. Laat de curry uit de magnetron nog even nagaren en serveer hem met de roergebakken mie.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 590 kcal
  • eiwit 29 g
  • koolhydraten 63 g
  • vet 25 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.