Knof­look­spa­ghet­ti met ru­co­la en no­ten

(38)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 38

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Spaghetti volgens gebruiksaanwijzing koken. Walnoten hakken. Stoomgroenten na elkaar in 5 min. in magnetron, op hoogste stand, verwarmen. In braadpan olie verwarmen en hierin knoflook 2 min. zacht verhitten. Knoflookolie door spaghetti scheppen. Rucola en noten erdoor scheppen en met zout en peper op smaak brengen. Spaghetti over 4 borden verdelen en stoomgroente erop scheppen. Lekker met een pittige geraspte kaas.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 705 kcal
  • eiwit 20 g
  • koolhydraten 71 g
  • vet 38 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2006 week 16-17

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.