Ha­ring-aard­ap­pel­sa­la­de

(23)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
4 23

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

In wok of braadpan olie verhitten en groenten in 5 min. beetgaar bakken. Haringfilet in stukjes snijden. Groenten, haring, aardappelsalade en azijn voorzichtig mengen. Salade met zout en peper op smaak brengen en op schaal scheppen. Tomaten in plakjes snijden. Salade met tomaat garneren. Lekker met stokbrood.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 665 kcal
  • eiwit 15 g
  • koolhydraten 41 g
  • vet 49 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2006 week 14-15

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.