Run­der­reep­jes in ro­de­port­saus

(27)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 27

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. In pan sperziebonen ca. 8 min. zachtjes koken. Runderreepjes met zout, peper en tijm bestrooien. In koekenpan margarine verhitten en runderreepjes in 4 min. gaarbakken. Bloem erover strooien en al roerend even meeverwarmen. Saus toevoegen en in 2 min. verwarmen. Vlees met rijst en groenten serveren.

variatietip:

Als alternatief voor de saus kun je ook Knorr Mix Jachtsaus gebruiken. Bereid de saus met 150 ml water en 100 ml rode port.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 490 kcal
  • eiwit 26 g
  • koolhydraten 74 g
  • vet 10 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2006 week 14-15

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.