Ci­a­bat­ta met Par­ma­ham, moz­za­rel­la en ge­gril­de pa­pri­ka

(63)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans lunch 4 personen
4 63

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bak het brood af volgens aanwijzingen op de verpakking. Snijd het brood in de lengte doormidden en besprenkel beide helften met de olie. Beleg de onderste helft van het brood met een laag mozzarella. Snijd de gegrilde paprika's open zodat het grote plakken worden en leg ze in een laag op de mozzarella. Leg hier een laag Parmaham overheen en dek het geheel af met de bovenste helft van het brood. Snijd het brood voor serveren in vier stukken.

Tip:

Extra lekker: besmeer de broodjes met wat groene of rode pesto.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 420 kcal
  • eiwit 17 g
  • koolhydraten 37 g
  • vet 23 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.