Sand­wich met ge­gril­de bief­stuk en blauw­a­der­kaas

(20)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
lunch 4 personen
4 20

Ingrediënten

Keukenspullen
  • grillpan

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Verwarm een grillpan op hoog vuur, smeer de biefstukken in met olie en bestrooi ze met zout en peper. Gril ze kort aan beide kanten tot ze mooi bruin zijn en een streepjesmotief hebben. Laat de biefstukken op een koud bord even afkoelen. Besmeer de boterhammen met een dunne laag boter. Verdeel de rucola over 4 boterhammen. Schaaf dunne plakken van de blauwaderkaas en verdeel deze over de rucola. Snijd de biefstukken in dunne repen en leg ze op de kaas. Dek het geheel af met een nieuwe snee brood. Doorsnijden, inpakken en naar buiten!

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 455 kcal
  • eiwit 25 g
  • koolhydraten 37 g
  • vet 23 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.