Es­pres­so met ka­nee­lijs

(17)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
brunch 8 personen
4 17

Ingrediënten

Keukenspullen
  • meloenbolletjeslepel
  • 8 eierdopjes

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Laat de eierdopjes in de vriezer in 30 minuten goed koud worden. Doe in elk eierdopje 2 kleine bolletjes kaneelijs. Schenk er een beetje warme espressokoffie over en serveer direct.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 70 kcal
  • eiwit 1 g
  • koolhydraten 9 g
  • vet 3 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.