Roer­ei met truf­fel­olie

(21)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
frans brunch 8 personen
4 21

Ingrediënten

Keukenspullen
  • 8 diepe eierdopjes

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Veeg de champignons met een stuk keukenpapier schoon en snijd in stukjes. Verhit de helft van de boter in een kleine koekenpan met antiaanbaklaag en bak de stukjes champignon al omscheppend 3 min. Voeg peper en zout naar smaak toe. Verdeel de champignons over de eierdopjes. Klop in een kom de eieren los. Voeg peper en zout naar smaak toe. Verhit de rest van de boter in de pan en schenk de losgeklopte eieren erin. Laat al roerend op laag vuur stollen. Bak de eieren niet te lang, want het roerei moet nog wel smeuïg zijn. Schep het roerei op de champignons in de dopjes. Druppel de olie erover en leg op elk dopje wat sprietjes bieslook. Lekker met geroosterd brood.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 105 kcal
  • eiwit 5 g
  • koolhydraten 9 g
  • vet 5 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.