Knap­pe­ri­ge litt­le gem met wal­dorf­sala­de

(26)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
brunch 8 personen
3 26

Ingrediënten

Keukenspullen
  • 8 diepe eierdopjes

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Meng in een kom de appel met de gerookte kip, de bleekselderij en de walnoten. Meng er vervolgens de mayonaise, de yoghurt en het citroensap door. Breng de salade op smaak met zout en peper. Haal van het kropje little gem 8 blaadjes voorzichtig los. Was en droog de blaadjes. Leg de blaadjes sla op een bord en verdeel er de waldorfsalade over. Vouw de zijkanten van de slablaadjes zo veel mogelijk over de vulling en zet de blaadjes rechtop met vulling en al in de eierdopjes (dit gaat het beste als je het bladgedeelte met de vulling als eerste in de dopjes steekt).

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 60 kcal
  • eiwit 3 g
  • koolhydraten 2 g
  • vet 4 g
    waarvan verzadigd 0 g
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.