Va­nil­le-man­go­moes

(58)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
nagerecht 4 personen
3 58

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Schil de mango's met een dunschiller. Snijd het vruchtvlees in plakken van de pit en snijd de plakken in blokjes. Meng in een kom de helft van de mangoblokjes met het sinaasappelsap, de honing en het gemberpoeder en laat dit minstens 10 minuten staan. Pureer de rest van de mangoblokjes in de keukenmachine of in een hoge kom met de staafmixer. Meng de mangopuree door de vanillekwark en schep deze mangomoes in vier wijde glazen. Verdeel de mangostukjes (inclusief vocht) erover. Steek de ananasreepjes in de glazen.

Tip:

Als je gembersiroop in huis hebt, kun je de honing en het gemberpoeder door 1 eetlepel gembersiroop vervangen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 305 kcal
  • eiwit 8 g
  • koolhydraten 51 g
  • vet 8 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.