To­ma­ten­soep met sar­di­ne-cros­ti­ni's

(22)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 22

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Grill verwarmen. Tomaten wassen en in stukjes snijden. Uien pellen en snipperen. Olijfolie in pan verhitten en ui en tomaat zachtjes verhitten. Soep volgens de aanwijzingen op de verpakking bereiden. Brood diagonaal halveren en op bakplaat leggen. Sardinefilets afgieten, olie opvangen. Knoflook boven olie uitpersen en over brood verdelen. Brood enkele min. onder grill knapperig bakken. Tomaat en ui door soep roeren. Sardinefilets in stukjes verdelen en op brood (crostini's) leggen. Soep serveren met crostini's.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 460 kcal
  • eiwit 17 g
  • koolhydraten 34 g
  • vet 28 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2006 week 12-13

Tomatensoep met sardine-crostini's

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

To­ma­ten­soep met sar­di­ne-cros­ti­ni's

1
1
  • 4 trostomaten
  • 2 uien
  • 1 el olijfolie

Grill verwarmen. Tomaten wassen en in stukjes snijden. Uien pellen en snipperen. Olijfolie in pan verhitten en ui en tomaat zachtjes verhitten.

2
2
  • 110 g Italiaanse tomatensoep
  • 8 sneetjes volkorenbrood
  • 240 g sardinefilets

Soep volgens de aanwijzingen op de verpakking bereiden. Brood diagonaal halveren en op bakplaat leggen. Sardinefilets afgieten, olie opvangen.

3
3
  • 1 teen knoflook

Knoflook boven olie uitpersen en over brood verdelen. Brood enkele min. onder grill knapperig bakken. Tomaat en ui door soep roeren.

4
4

Sardinefilets in stukjes verdelen en op brood (crostini's) leggen. Soep serveren met crostini's.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.