An­dij­vie-pa­pri­kastamp­pot met worst

(52)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
3 52

Ingrediënten

Handig als boodschappenlijstje
of om online te bestellen

Bereiden

Braadworsten 5 min. in heet water wellen. Aardappels schillen, in stukken snijden en 20 min. koken. In koekenpan 2 el margarine verhitten en braadworsten bruinbakken. Scheutje water bij braadworsten gieten, deksel op pan doen en worst in 20 min. gaarbraden. Paprika in reepjes snijden. In pan 1 el margarine verhitten en paprika 2 min. bakken. Jus volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Melk 4 sec. in magnetron op 900 watt verwarmen. Aardappels afgieten, fijnstampen en met andijvie en paprika mengen. Met melk, zout en 2 el margarine op smaak brengen. Serveren met worst en jus.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 635 kcal
  • eiwit 32 g
  • koolhydraten 40 g
  • vet 36 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2006 week 12-13

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.