Je hebt een verouderde versie van Internet Explorer, daarom werkt deze site niet optimaal.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je deze site niet zien.

An­dij­vie-pa­pri­kastamp­pot met worst

(51)waardeer
Een lekker hollands recept. Het hoofdgerecht bevat de volgende ingrediënten: vlees, braadworsten, kruimige aardappels, vloeibare margarine, rode paprika, geboden jus, melk en andijvie Hollands hoofdgerecht 4 personen 635 kcal
3 51

Ingrediënten

Bekijk je boodschappenlijst op ah.nl/appie

Bereiden

Braadworsten 5 min. in heet water wellen. Aardappels schillen, in stukken snijden en 20 min. koken. In koekenpan 2 el margarine verhitten en braadworsten bruinbakken. Scheutje water bij braadworsten gieten, deksel op pan doen en worst in 20 min. gaarbraden. Paprika in reepjes snijden. In pan 1 el margarine verhitten en paprika 2 min. bakken. Jus volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Melk 4 sec. in magnetron op 900 watt verwarmen. Aardappels afgieten, fijnstampen en met andijvie en paprika mengen. Met melk, zout en 2 el margarine op smaak brengen. Serveren met worst en jus.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • Energie 635 kcal
  • Eiwit 32 g
  • Vet 36 g
  • Koolhydraten 40 g
Tags