An­dij­vie-pa­pri­kastamp­pot met worst

(52)waardeer
hollands hoofdgerecht 4 personen
3 52

Ingrediënten

Bekijk je boodschappenlijst op ah.nl/appie

Bereiden

Braadworsten 5 min. in heet water wellen. Aardappels schillen, in stukken snijden en 20 min. koken. In koekenpan 2 el margarine verhitten en braadworsten bruinbakken. Scheutje water bij braadworsten gieten, deksel op pan doen en worst in 20 min. gaarbraden. Paprika in reepjes snijden. In pan 1 el margarine verhitten en paprika 2 min. bakken. Jus volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Melk 4 sec. in magnetron op 900 watt verwarmen. Aardappels afgieten, fijnstampen en met andijvie en paprika mengen. Met melk, zout en 2 el margarine op smaak brengen. Serveren met worst en jus.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 635 kcal
  • eiwit 32 g
  • koolhydraten 40 g
  • vet 36 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2006 week 12-13

Je hebt een verouderde versie van Internet Explorer die wij niet ondersteunen, daarom werkt deze site niet optimaal. We raden je aan een andere browser(versie) te gebruiken.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je deze site niet zien.