Ge­pof­te aard­ap­pels met ro­mi­ge tuin­krui­den

(16)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
3 16

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Aardappels schoon-boenen, inprikken en in magnetron op vol vermogen (700 watt) in ca. 12 min. bijna gaar laten worden. Aardappels afgedekt met keukenhanddoek ca. 10 min. laten nagaren. Penen schillen en raspen. Peen met walnoten, rozijnen en sladressing mengen. Gepofte aardappels aan bovenzijde insnijden en met wat zout bestrooien. Fris & Romig in aardappel scheppen. Aardappel met wortelsalade serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 320 kcal
  • eiwit 8 g
  • koolhydraten 41 g
  • vet 14 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2006 week 12-13

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.