Thai­se cur­ry met kip­fi­let

(117)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
thais hoofdgerecht 4 personen
3 117

Ingrediënten

Handig als boodschappenlijstje
of om online te bestellen

Keukenspullen
  • wok

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept geschreven is. Bereiding, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Rijst (uit dozen) volgens gebruiksaanwijzing koken. Kipfilet in reepjes snijden. Uien pellen en snipperen. Paprika wassen en in reepjes snijden. Olie in wok verhitten en kipfilet rondom bruinbakken. Paprika, ui en roerbakmix toevoegen en 2 min. bakken. Currypasta (uit dozen) en kokosmelk (uit dozen) toevoegen, aan de kook brengen en 6 min. zachtjes laten koken. Rijst over vier borden verdelen. Curry op rijst scheppen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 950 kcal
  • eiwit 32 g
  • koolhydraten 118 g
  • vet 39 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2006 week 12-13

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.