Thai­se cur­ry met kip­fi­let

(107)waardeer
thais hoofdgerecht 4 personen
3 107

Ingrediënten

Bekijk je boodschappenlijst op ah.nl/appie
Keukenspullen
  • wok

Bereiden

Rijst (uit dozen) volgens gebruiksaanwijzing koken. Kipfilet in reepjes snijden. Uien pellen en snipperen. Paprika wassen en in reepjes snijden. Olie in wok verhitten en kipfilet rondom bruinbakken. Paprika, ui en roerbakmix toevoegen en 2 min. bakken. Currypasta (uit dozen) en kokosmelk (uit dozen) toevoegen, aan de kook brengen en 6 min. zachtjes laten koken. Rijst over vier borden verdelen. Curry op rijst scheppen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 950 kcal
  • eiwit 32 g
  • koolhydraten 118 g
  • vet 39 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2006 week 12-13

Je hebt een verouderde versie van Internet Explorer die wij niet ondersteunen, daarom werkt deze site niet optimaal. We raden je aan een andere browser(versie) te gebruiken.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je deze site niet zien.