Ra­bar­ber­sa­la­de met aard­bei­en

(28)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands nagerecht 4 personen
3 28

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Snijd de rabarber zeer fijn. Meng met de aardbei en munt.
  2. Snijd het vanillestokje in de lengte open en schraap met een mespunt het merg eruit. Verwarm de honing 10 sec. op de hoogste stand in de magnetron en meng het merg erdoor.
  3. Schenk de vanillehoning over de salade. Schep voorzichtig om. Lekker met volle kwark.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 75 kcal
  • eiwit 1 g
  • koolhydraten 16 g
  • vet 0 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: Gezond eten in het voorjaar

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.