Ge­meng­de sa­la­de met yog­hurt-dil­le­dres­sing

(23)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands lunch 4 personen
3 23

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Tuinbonen in klein bodempje water met 1/2 tl zout 5 min. koken, afgieten en laten afkoelen. In kom yoghurt met dille, komijn en bieslook door elkaar roeren. Dressing met zout en peper op smaak brengen. Komkommer in de lengte halveren. Met lepel zaadjes eruit scheppen en vruchtvlees in blokjes snijden. IJsbergsla, komkommer en radijs door elkaar scheppen en over vier borden verdelen. Tuinbonen met yoghurt mengen en over salade scheppen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 70 kcal
  • eiwit 7 g
  • koolhydraten 8 g
  • vet 1 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: Gezond eten in het voorjaar

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.