Reu­zen­bo­nen­sa­la­de met ap­pel en to­nijn

(17)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands lunch 4 personen
3 17

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Appel met 1 el citroensap besprenkelen. Rest van citroensap met olijfolie en zout en peper naar smaak tot dressing kloppen. Tonijn met vork losmaken en met bonen, appel en sjalot door dressing scheppen. Tuinkers losknippen en 1/4 deel door salade scheppen. Brood roosteren. Op elke snee brood salade scheppen en garneren met toef tuinkers.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 260 kcal
  • eiwit 15 g
  • koolhydraten 22 g
  • vet 13 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: Gezond eten in het voorjaar

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.