Schol­rol­le­tjes met gar­na­len­saus

(25)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
3 25

Ingrediënten

Keukenspullen
  • cocktailprikkers

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Krieltjes in 8-10 min. gaarkoken en afgieten. Scholfilets bestrooien met zout en peper en oprollen. Rolletjes vastzetten met cocktailprikkers. In kleine pan margarine verhitten. Bouillontablet en 200 ml water toevoegen en aan de kook brengen. Visrolletjes in bouillon leggen en afgedekt op laag vuur in 8 min. gaarstoven. Laatste 2 min. garnalen toevoegen. Stoofvocht binden met allesbinder en op smaak brengen met zout en peper. Intussen in koekenpan olie verhitten en courgette en knoflook 4 min. bakken. Op smaak brengen met zout en peper. Krieltjes bestrooien met dille. Vis serveren met courgette en krieltjes.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 465 kcal
  • eiwit 39 g
  • koolhydraten 44 g
  • vet 15 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: Gezond eten in het voorjaar

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.