Snel­le lams­ra­gout

(16)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
3 16

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Ruime pan met water en 1 tl zout aan de kook brengen. In kleine braadpan margarine verhitten en lamsvlees 3 min. rondom bruinbakken. Vlees uit pan nemen, bestrooien met 1/2 tl zout en peper en warmhouden. Bloem toevoegen aan bakvet, goed roeren en 2 min. doorwarmen. Melk en bouillontablet toevoegen en roeren tot gebonden saus. Peterselie en vlees toevoegen en 2 min. doorwarmen. Ragout op smaak brengen met zout en peper. Intussen bospeen in kokend water in 5 min. beetgaar koken. Laatste 2 min. peultjes en tuinerwten toevoegen. Brood in dikke plakken snijden. Ragout serveren met groenten en brood.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 585 kcal
  • eiwit 35 g
  • koolhydraten 61 g
  • vet 22 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: Gezond eten in het voorjaar

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.